Preview
Remove image

Doa Kami...

Firman Allah Swt“ Janganlah kamu cenderung kepada KEZALIMAN kelak kamu akan disambar oleh api neraka.”

Berdoalah kepada Ku, nescaya akan Ku perkenankan bagimu, sesungguhnya orang-orang yang menyombongkan diri dari menyembah Ku akan masuk
neraka jahannam dalam keadaan hina dina! -Surah Al-Mukmin ayat 60




zambry kena halau...you out!!!!

ZAMBRY KENA HALAU OLEH HERO 'LEKIR' @ MANJUNG ketika melawat mangsa ribut awal pagi.

part 1 disini

part 2 disini

DARI blog de'anje online

1 comments:

pakabuana berkata...

Mengapa Mereka Ini Di HALAU...Kesian Jugak Beb

* Mungkin bau yang dikeluarkan oleh si polan tidak menyenangkan...yakni kentut atau ketiak bacin.
* Sewa rumah tertunggak sampai 3 bulan...tuan rumah dah hilang sabar... sikit lagi hilang akal.
* Kerana telah menconteng arang di muka keluarga...biasa terjadi kat minah rempit dan bohsia...kekadang minah ronggeng pun kena tempias.
* Meniaga takde lesen...dengan alasan lesen dah 3 tahun dibekukan...tahun depan cuba apply lagi kata pegawai bertugas di kaunter nombor 5...penat beratur je.
* Teroka tanah secara haram...dah tu bina penempatan haram...yang sewa pulak pendatang haram tanpa izin...memang macam haram.
* Masih menendang bola ketika azan maghrib sedang berkumandang...dengan alasan training kena cukup kalau nak lihat Bolehland pergi World Cup.
* Menjual stokin dalam restoran mamak...alih-alih kena sound dengan si zambry pekerja bangla yang mengaku diri tuanpunya restoran.
* Letak kereta tanpa mendapat keizinan dari tuan rumah...kena pekik sebab buat muka 10 sen tak paham bahasa...kes Batu 8, Lekir, Manjung, Perak.