Preview
Remove image

Doa Kami...

Firman Allah Swt“ Janganlah kamu cenderung kepada KEZALIMAN kelak kamu akan disambar oleh api neraka.”

Berdoalah kepada Ku, nescaya akan Ku perkenankan bagimu, sesungguhnya orang-orang yang menyombongkan diri dari menyembah Ku akan masuk
neraka jahannam dalam keadaan hina dina! -Surah Al-Mukmin ayat 60
BN you know what your problem is...????

http://www.mamakk.com/wp-content/_you-are-stupid-tee-shirt.jpg

Di maklumkan satu notis telah dikeluarkan oleh Antong Sabri yang menyatakan 7 Mei merupakan tarikh persidangan DUN Perak. Antong Sabri ialah Setiausaha DUN yang lama, Setiausaha DUN kini ialah Ust. Misbah Munir Masduki. Lantikan Setiausaha DUN ialah hak mutlak Speaker Dewan.

Notis pelik ini dikeluarkan tanpa pengetahuan Speaker DUN Perak.

Mengikut undang - undang tubuh perlembagaan Negeri Perak, Dewan Undangan Negeri akan secara automatik terbatal dan terbubar jika tidak bersidang lebih dari 6 bulan.

7 Mei ialah 6 hari dari genap 6 bulan persiadangan terakhir.

Sya :

Ini satu lagi masalah bercakap dengan orang yang tak faham bahasa.Kira UMNO/BN yang HARAM ni macam binatang nak cari makanan sendiri la dengan cara mengetepikan Tuan dia ingat mampu la kot???Tapi si Haram ni lupa yang pegang KUNCI kandang Dia Tuan dia iaitu RAKYAT!!!

Satu tindakan BODOH depa ialah bila buat keputusan tanpa pengetahuan SPEAKER!!!!Amatlah nampak KETULIAN HATI mereka yang HARAM ni...Nak tunjuk macam ada kuasa tapi depa sendiri tau yang depa ni memang HAMPEH!!!Cakap GEMPAK tapi O...!!!!!

kahkahkahkakahahkahkahkah........

2 comments:

paloi bin mulau berkata...

apakata sivakumar bawak kes ini ke mahkamah mohon injuksi halang sidang dun kerana notis yg dikeluakan tidak sah hehehehehe

biar kes dimahkamah berlanjutan hingga ke suatu tarikh selepas 13 mei. boleh ke gitu? bagi zambry mabuk sikit hehehehe

sya berkata...

bukan bagi mabuk je..bagi dia pitam terus...bengong betul...