Preview
Remove image

Doa Kami...

Firman Allah Swt“ Janganlah kamu cenderung kepada KEZALIMAN kelak kamu akan disambar oleh api neraka.”

Berdoalah kepada Ku, nescaya akan Ku perkenankan bagimu, sesungguhnya orang-orang yang menyombongkan diri dari menyembah Ku akan masuk
neraka jahannam dalam keadaan hina dina! -Surah Al-Mukmin ayat 60
SELAMAT MENGUNDI SEMUA!!!!

Jam 8:00 pagi hari ni pusat-pusat pengundian di 3 kawasan Pilihanraya Kecil akan dibuka, para pemilih akan berbondong-bondong kepusat-pusat pengundian untuk menunaikan kewajipan masing-masing memilih samada calon atau parti yang dipercayai dapat menerajui kawasan masing-masing.

Hampir sepuluh hari kesemua calon-calon dan parti-parti yang bertanding berkempen secara rasmi dan secara tak rasminya, sepanjang masa kesemua calon-calon dan parti-parti yang bertanding berkempen untuk memikat hati para pemilih.

Hari ini biar rakyat yang menentukan pilihan mereka. jangan terkejut dengan keputusan yang bakal diterima. kalah menang adat bertanding. yang kalah jangan menyalahkan pihak-pihak lain dan yang menang jangan pula mendabik dada.

Ini adalah pilihan rakyat.

Kerajaan Pakatan Rakyat negeri Perak telah dijatuhkan melalui cara yang paling hina, tidak bermaruah dan tidak mengikut lunas undang-undang. ayuh para pendokong keadilan. inilah masanya untuk kita mengambil kembali negeri ini secara simboliknya dengan cara yang kita dokong.

Hidupkan kembali Keadilan dan Demokrasi melalui undi anda.

"Suara Rakyat, Suara Keramat..!"

0 comments: