Preview
Remove image

Doa Kami...

Firman Allah Swt“ Janganlah kamu cenderung kepada KEZALIMAN kelak kamu akan disambar oleh api neraka.”

Berdoalah kepada Ku, nescaya akan Ku perkenankan bagimu, sesungguhnya orang-orang yang menyombongkan diri dari menyembah Ku akan masuk
neraka jahannam dalam keadaan hina dina! -Surah Al-Mukmin ayat 60
RAKYAT TERIMA PADAH!!!!!

Apa akan berlaku esok,lusa,tulat....emm seribu persoalan telah terbina!!Hati RAKYAT makin dipermainkan....RAKYAT yang menjadi TUAN NEGERI ini sudah tidak dipandang nILAINYA oleh UBN kerana sikap penakut dan bacul dalam menyokong usul pembubaran dun Negeri Perak.

Sikap seperti ini melihatkan yang mereka seolah sudah tidak mengira akan sesiapa namun hanya untuk menunaikan NAFSU gila kuasa dikalangan UBN!!!!!!

Ingin menjadi pemimpin yang bukan RAKYAT inginkan ibarat perompak yang bermaharajalela di rumah orang,sehingga bila di tangkap kerana merompak pun dia tetap mengatakan bahawa dia benar dan dia hanya memasuki rumah itu kerana dia disuruh oleh tuan rumah itu sedangkan tuan rumah langsung tidak mengetahui apa-apa,dan akhirnya tuan rumah juga yang dipersalahkan!!!

Itulah ibaratnya keadaan RAKYAT sekarang, RAKYAT terpaksa menerima balasan atas kesalahan dan sikap TAMAK orang lain!!!!

NAMUN RAKYAT TIDAK BODOH SEPERTI UBN DALAM HAL INI,RAKYAT MUNGKIN MASIH BERDIAM NAMUN NANTIKAN SAHAJA BILA RAKYAT MULA KURANG KESABARAN MEREKA DAN PASTI IA AKAN MELEDAKKAN SATU GELOMBANG KEBANGKITAN RAKYAT !!!!

LAWAN TETAP LAWAN!!!

2 comments:

GOMO berkata...

KAH KAH KAH...
GELOMBANG KEBANGKITAN RAKYAT???
MANA ADIK SYA???

MULA KRISI KAT PERAK YANG RAMAI PUN DATANGNYA DARI LUAR. SIAP IMPORT WARGA INDONESIA BUAT RUSUHAN.

SIDANG DUN PERAK BERAPA KERAT JE YANG DEMO??? HE HE HE TU PUN DATANGNYA DARI LUAR.

MANA RAKYAT PERAK???
YANG ADA PUN SEMUA PEMIMPIN PAKATAN PEMBANGKANG YANG TENGAH KEMARUK GILA KUASA.

JANGAN LUPA ADIK SYA....
BUKIT GANTANG UNDI MELAYU MENINGKAT PADA KERAJAAN BARISAN NASIONAL.

UNDI MELAYU AKAN MENINGKAT PADA BN. YANG TINGGAL BUAT PAKATAN PEMBANGKANG HANYALAH UNDI KAUM INDIA DAN CINA. MEREKA INGINKAN HAK MELAYU. MEREKA INGIN LIHAT MELAYU MUSNAH. MEREKA INGIN LIHAT ISLAM TIDAK BERSINAR.

ITULAH MATLAMAT KOMUNIS. MEREKA MELAKUKAN MELALUI ANWAR AL-JUBURI

NIZAR BINTANG TIGA HANYALAH BONEKA PADA DAP

haby berkata...

Salam Sya...

....kisah Hang Tuah,yang menjadi kebanggaan umno dan yang seangkatan....,mempunyai senjata paling hebat pada zaman nya,ia juga tidak lut....namun kisah kehebatan beliau hanyalah membunuh sahabat kharibnya....tak ada musuh bangsa lain pun yang teukir disudut sejarah pembunohan beliau...seorang pahlawan Melayu....kerja membunuh Melayu....kehebatannya...membunoh bangsa sendiri!!!!
pada hal masa itu telah ada berbagai bangsa diMelaka,...

Bagi saya....tulisan sadr gomo penuh perasangka terhadap Pakatan Rakyat!
...Kisah Tun Saban!...
..Kisah Megat Tarawih...
...Sultan Mangkat diJulang..

dan banyak lagi...kisah lama kalau ianya berfaedah untuk dirungkaikan adalah yang terbaik bagi orang yang berfikir!!!!!