Preview
Remove image

Doa Kami...

Firman Allah Swt“ Janganlah kamu cenderung kepada KEZALIMAN kelak kamu akan disambar oleh api neraka.”

Berdoalah kepada Ku, nescaya akan Ku perkenankan bagimu, sesungguhnya orang-orang yang menyombongkan diri dari menyembah Ku akan masuk
neraka jahannam dalam keadaan hina dina! -Surah Al-Mukmin ayat 60
DUA WAJAH UNTUK DINILAI???

BERSEDIAKAH ANDA UNTUK MEGKHIANATI RAKYAT????

SEMOGA ALLAH MENETAPKAN HATI KEDUA INSAN INI AGAR AMANAH YANG DIBERIKAN OLEH RAKYAT TIDAK DIKHIANATI...KERANA TINDAKAN ANDA HARI INI AKAN DISOAL DIHADAPAN TUHAN NANTI.....!!!!!!

6 comments:

TAIPINGMALI berkata...

Mereka telah pun memberi kata putus untuk menjadi wakil rakyat bebas. Ini menunjukkan mereka komited terhadap pengundi kawasan mereka. Melompat parti erti menderhaka kepada pengundi Mereka juga sedar dan tidak mengkhianati pengundi kerana tindakan mereka akan disoal dihadapan tuhan nanti, mereka tidak akan meniru Adun Bota yang melompat parti. sudah tentu adun Bota akan dipersoalan pengkhianatan terhadap pengundi dan Anwar juga akan ditanya akan sebab musabab belia membeli adun Bota. Anwar dan Adun Bota akan menerima bala di dunia dan di akhirat.

Anwar juga mempunyai niat jahat untuk mengambil alih jawatan Menteri Besar daripada Pas. Tapi Allah masih menyayangi Nizar dengan menjahanamkan dua wakil rakyatnya.

IMRANI berkata...

Sabor Taipingmali......tulis jangan sebarang tulis....guna akai.
Hang hingat hang baguih sangat ke ???

sya berkata...

Jangan terlalu mengikut hati,jika benar anwar membeli adun bota silakan buat report..jangan sekadar berkata namun habuk pun tarak...

TAIPINGMALI berkata...

imrani

apa hujah anda? tak ada..kosong,,,,Pakatan pun sama, jika menuduh BN cuba merasuah dan membeli kenapa tidak di repot saja kepada BPR.

GOMO berkata...

SI IMRANI NI SEBENARNYA BUDAK BANGANG YANG KETANDUSAN....

BANGANG SENTIASA ADA DALAM DIRINYA...

BAK KATA ORANG JOHOR....

BODOH-BODOH SUAM!!!

TERUSKAN TAIPINGMALI DALAM MENGEGARKAN BLOGGER PENFITNAH NEGARA NI!!!

BLOGGER PAKATAN RAKYAT PENFITNAH!!!

IMRANI berkata...

GOMO

Apa mimpi singgah disini?? Apakhabar PB?