Preview
Remove image

Doa Kami...

Firman Allah Swt“ Janganlah kamu cenderung kepada KEZALIMAN kelak kamu akan disambar oleh api neraka.”

Berdoalah kepada Ku, nescaya akan Ku perkenankan bagimu, sesungguhnya orang-orang yang menyombongkan diri dari menyembah Ku akan masuk
neraka jahannam dalam keadaan hina dina! -Surah Al-Mukmin ayat 60




jom join Perisik Rakyat Yahoogroups....

Ha... awat aku nengok muka hangpa semua macam tak keruan je?

Dok tunggu keputusan mesyuarat tergempar Pakatan Rakyat Perak ka woi?

kah kah kah kah kah kah kah...!!!

Sabar geng... kot dapat je info, aku update terus blog... sambil-sambil tu aku nak buat iklan sikit...

Iklan untuk YahooGroups Perisik Rakyat...

Ni nak jemput hangpa semua Group Perisik Rakyat.

Kelebihannya ialah, dalam group ni ada tak kurang dari 10 Blogger-Blogger ternama. semua maklumat dari pra Blogger-Blogger ni akan masuk terus ke mailbox hangpa sekiranya hangpa menjadi ahli.

Lagi kelebihannya ialah, kalau hangpa jenis jarang dapat online, hangpa tak kan ketinggalan apa-apa informasi dari Blogger-Blogger ni sebab walaupun hangpa tak surf internet, maklumat akan disalurkan terus kedalam mailbox hangpa...

Mana-mana yang rajin nak berdebat pasai senario politik masakini, aku nak habaq mai - ini adalah tempat terbaik untuk hangpa berdebat atau bertukar-tukar pandangan... meriah beb...

Cuba la subscribe, kalau rasa tak baguih, hangpa boleh unsubscribe balik... senang...

Tak kira pegangan politik hangpa apapun, dijemput...PAS ok, PKR ok, DAP ok, UMNO ok, Rasuah tak ok... senag cerita baik Barisan Nasional mahupun Pakatan Rakyat, moh kita berkumpul bertukar-tukar pendapat masing-masing...

Makin hangat ni woi...!!!

Untuk join Perisik Rakyat Yahoogroups klik dekat ikon bawah ni...


Click to join PerisikRakyat

Click to join PerisikRakyat

1 comments:

GOMO berkata...

ASALAM ADIK SYA...

ERRR ABG GOMO NAK JOIN YE???

KITA GROUP SEKALI LAH YE...

EMMM ADIK SYA SURUH SI ASROL MASUK GROUP LAIN YEK???

KALAU SI ASROL TU ADA MACAM GANGU PULAK KITA KAN???

OK ADIK SYA...
ASALAM....
ABG GOMO KAT LUAR NEGARA LAGI NI...TUGAS KATAKAN...